Tillbaka

Vi anställer teknisk försäljare

Vi stärker vårt team med en teknisk försäljare för att ännu bättre kunna betjäna våra kunder i Sverige, Norge och Danmark

Då vi i april blir distributörer för ASK Chemicals i Sverige, Norge och Danmark ansluter sig Marko Nuikka till vårt team i Sverige. Därtill anställer vi ytterligare en teknisk försäljare med fokus på de nordiska gjuterierna.

Därför söker vi en driftig och initiativtagande gjuteriexpert med passion för att utveckla gjuterier. De nordiska gjuteriernas konkurrenskraft är nära ditt hjärta. Du har ett genuint intresse för gjuteriteknik alltifrån sand, formning och metallurgi till gjuteriets maskinpark. Du trivs även i gjuteriets smutsigaste vrår och vill konstant lära dig mera och dela med dig av din kunskap. Vi är kända för teknisk excellens och bästa möjliga kundservice och önskar att även du står för det!

Du har glimten i ögonvrån, är resultatinriktad och har erfarenhet av försäljning. Du trivs med att jobba i ett team samtidigt som du är van vid effektivt självständigt arbete. Distans är det som gäller och du reser gärna runt på kundbesök. Du talar och skriver flytande på svenska och engelska, övrig språkkunskap är ett plus.

Vi erbjuder en enastående utsiktsplats till de nordiska gjuterierna och insyn i den senaste utvecklingen i Europa samt en människonära och humoristisk arbetsmiljö i ett 93 år ungt familjebolag.

Eftersom du läste hit enda är du helt tydligt intresserad av arbetet! Skicka ett motivationsbrev i vilket du presenterar dig själv och berättar varför just du borde anställas samt vad du förväntar dig av arbetet till rekrytering@lux-nordic.se. Vi är flexibla gällande starttidpunkt och är redo att slå till genast när en passlig person dyker upp, dock inte före början av april.

Du får mer information av Marcus Nybergh, +358 50 556 7030marcus.nybergh@lux-nordic.se.